Kvällens Hiss & Diss

a

. Hårförlängning! En toppen grej för t.ex mig som har haft tunnt hår sedan jag föddes & för andra som har hår som kanske inte växer så fort. Jag trivs med min hårförlängning & skämms nästan över mitt verkliga, tunna hår. En sida som har nästan ALLT inom hårförlängningar är www.happyhair.se som har TOPPENHÅR! (Rekommenderar det äkta, indiska håret)

. Låten Tik tok med Ke$ha! Lite Lady Gaga finns det i hennes låtar, men hon är ändå superbra! http://www.youtube.com/watch?v=4OKlzm6BQ8A <    youtube länk till låten.

 

 

a

. På fredag börjar skolan och det är verkligen pest & pina detdär.. Och de Nationella proven som kommer till våren skrämmer mig verkligen! & att dessutom börja skolan på en FREDAG? varför inte nästa Måndag lixom? Lärare som ska vara smarta... huh!

. Som jag skrev ovan, så hissar jag hårförlängningar - NÄR DET SER VERKLIGT UT! Kan ta ett exempel på en tjej som går på min skola som har Syntet hårförlängning som blir väääldigt trassligt efter ett tag & man kan varken tvätta eller borsta det :s <    Dissar stort!


Postat av: Julia

Hårförlängning är niiice! :D har också jätte tunt hår! :( ja huvidverken kom bara på en gång! hoppas du också blir bättre! <3

2010-01-06 @ 23:19:05
URL: http://juliabjoorkstrand.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0